Caring for your best friend

and healing back the happiness

De behandelzorg die wij bij Dierfysiotherapie Femke verlenen kunnen verschillende doelen beogen. Voor zowel preventieve zorg (voorkomen van) als curatieve zorg (gericht op genezing) en palliatieve zorg (gericht op verlichting of verzachting van pijn) kunt u bij ons terecht. Curatieve en palliatieve zorg wordt uitsluitend uitgevoerd op verwijzing van uw dierenarts. Twijfelt u of komt u voor preventieve zorg en mochten wij het vermoeden hebben dat er spraken is van een onderliggend gezondheidsprobleem zullen wij u adviseren contact op te nemen met uw dierenarts.

Behandelmogelijkheden

Om u de meest effectieve behandeling aan te bieden zal vooraf een vraaggesprek en onderzoek plaats vinden. Er wordt een diagnose gesteld uit deze verkregen gegevens met een bijbehorend advies en een indicatie van de duur van herstel. Vervolgens wordt met u besproken wat de best passende behandeling voor u en uw dier is en hoe deze vorm zal geven.

De volgende behandelmogelijkheden en technieken kunnen binnen een behandeling van dierenfysiotherapeut Femke toegepast worden:

* Fysiotherapeutische behandeling Dier & Humaan

* High Power MLS® Lasertherapie  

*Chiropractische mobilisatie technieken

*Dry needling

*Hydrotherapie 

*Trainingsanalyse & Trainingsschema op maat

*Ruiterfit training

Dierfysiotherapie Femke

Femke Bouw

Contact gegevens

Ripseweg 40, Elsendorp

+ 31 6 302 720 60

info@dierfysiotherapie-femke.nl

Registers

BIG nummer: 79919071704

CIBG nummer: 666552

KVK nummer: 73845043

Betaal gegevens

Bank: NL20RABO0337247064

BTW: NL002205006B55

Copyright 2019 Dierfysiotherapie Femke – Alle rechten voorbehouden 

Algemene voorwaardenPrivacy statement