You and Your preformance partner

deserves the best

Dierfysiotherapie Femke zet zich in voor iedere hond, paard of ander diersoort ongeacht zijn prestatieniveau. Maar ook voor u, indien uzelf klachten ervaart of moeite hebt met het correct begeleiden van uw dier aan de hand of onder de man. U wilt tenslotte niet het welzijn en de bewegingsvrijheid van uw dier door eigen tekortkoming belemmeren.

Voorkomen is altijd beter dan genezen

Er worden hoge eisen gesteld aan het houdings- en bewegingsapparaat van onze dieren. Tegenwoordig worden ze veel vaker als atleet ingezet. Om te kunnen presteren moet het lichaam in balans zijn en is een absolute bewegingsvrijheid genoodzaakt.
Preventieve voorzorg en een goede (sportmedische)screening of begeleiding mag daarom niet vergeten worden. Of twijfelt u of uw training daadwerkelijk effectief is om de prestatie te kunnen leveren waar u naar toe werkt? Ook hiervoor kunt u bij Dierfysiotherapie Femke terecht.

Bij een verstoorde lichaamsbalans kunnen er geleidelijk aan of acuut klachten optreden. Het dierenlichaam is tenslotte van nature niet berekend op alle eisen die wij als eigenaar stellen. Maar ook na een stoeipartij met een andere hond, wanneer uw paard vastgelegen heeft in de stal of bij ouderdom kunnen klachten ontstaan. Uw dierenarts kan u hiervoor, naast de postoperatieve revalidatie of wanneer uw dier onvoldoende op (pijn)medicatie reageert, doorverwijzen naar Dierfysiotherapie Femke.

Dierfysiotherapie Femke

Femke Bouw

Contact gegevens

Ripseweg 40, Elsendorp

+ 31 6 302 720 60

info@dierfysiotherapie-femke.nl

Registers

BIG nummer: 79919071704

CIBG nummer: 666552

KVK nummer: 73845043

Betaal gegevens

Bank: NL20RABO0337247064

BTW: NL002205006B55

Copyright 2019 Dierfysiotherapie Femke – Alle rechten voorbehouden 

Algemene voorwaardenPrivacy statement