Contact

U deelt allerlei persoonsgegevens met ons en vermoedelijk meer dan u denkt. Al wanneer u de site bezoekt of belt voor een afspraak. Met uw persoonsgegevens gaan wij zorgvuldig volgens de wet van AVG om zoals beschreven in het Privacy Statement

Voor vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak kunt u contact op nemen via de onderstaande gegevens:

.

Femke Bouw

U kunt bellen of appen naar +31 6 30 27 20 60 

Of een mail sturen naar info@dierfysiotherapie-femke.nl

Krijgt u geen gehoor spreek een voicemail in, ons streven is om u binnen 2 dagen te woord te staan. Gaat uw voorkeur er naar een contactformulier in te vullen vindt u hem hiernaast. 

Tarieven

Opzoek naar een behandeling op maat? Dierfysiotherapie Femke biedt meerdere behandelmethodes en trainingen aan. Neem voor de actuele tarieven vrijblijvend contact op.  

Contactformulier

  Locatie

  Gezelschapsdieren worden behandeld op locatie: Gezelschapsdierenkliniek De Eenhoorn te Asten of EDZ Hart van Brabant te Waalwijk.

  Paarden behandelen wij aan huis of op stal, hiervoor rekenen wij een reiskosten toeslag. Het is een toeslag die éénmalig wordt berekend per bezoek. Bij het behandelen van meerdere dieren op één locatie worden de reiskosten dus maar 1 keer in rekening gebracht. 

  De volgende toeslagen worden gehanteerd:

  < 10 km €0,-
  10 – 20 km €5,-
  20 – 30 km €10,-
  30 – 40 km €25,-

  >40 km in overleg

  Reisafstanden worden berekend vanaf Ripseweg 40 te Elsendorp. De aangehouden route is die welke berekend wordt met Goolge Maps.

  Humaan- en Dierfysiotherapie

  Het beroep fysiotherapie, zowel humaan als dier, is wettelijk beschermd. Humaan fysiotherapeuten staan geregistreerd bij het BIG-register en dierenfysiotherapeuten staan geregistreerd bij het CIBG-register. Fysiotherapeuten die hierbij aangesloten zijn hebben alle opleidingen succesvol afgerond en zijn bevoegd om het vak uit te oefenen. Dierfysiotherapie Femke staat geregistreerd in beide registers. Tevens zijn wij aangesloten bij de beroepsvereniging KNGF (humaan fysiotherapie) en NVFD (dierfysiotherapie).  Door ‘up to date’ te blijven, middels het volgen van cursussen en opleidingen, voldoen wij aan de gestelde voorwaarden van verzekeraars.

   

  Algemene voorwaarden en regelementen

  Voor informatie betreft verwijzingen, contracten & vergoedingen, aanleveren van uw dier, tarieven, betalingen, annulering en aansprakelijkheid verwijs ik u naar de Algemene voorwaarden en Regelementen van Dierfysiotherapie Femke

   

  Dierfysiotherapie Femke

  Femke Bouw

  Contact gegevens

  Ripseweg 40, Elsendorp

  + 31 6 302 720 60

  info@dierfysiotherapie-femke.nl

  Registers

  BIG nummer: 79919071704

  CIBG nummer: 666552

  KVK nummer: 73845043

  Betaal gegevens

  Bank: NL20RABO0337247064

  BTW: NL002205006B55

  Copyright 2019 Dierfysiotherapie Femke – Alle rechten voorbehouden 

  Algemene voorwaardenPrivacy statement